Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Η Μόνικα Μπελούτσι ξαναχτυπά!

Σας έλειψε η Μόνικα με τα κορμάκια, τις διαφάνειες, το πλούσιο στήθος και τις καμπύλες ξαπλωμένη και αισθησιακή; Δείτε την.

monica

Το 2010 στην ταινία The Sorcerer’s Apprentice ήταν τελευταία φορά που είδαμε τη Μόνικα Μπελούτσι να πρωταγωνιστεί σε αγγλόφωνη παραγωγή. Τώρα επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη για τη νέα ταινία SPECTRE, με ήρωα τον Τζέιμς Μποντ, δηλαδή τη συνέχεια του Σαμ Μέντεζ μετά το Skyfall.

m1 m3 m4

Εκτός από το όνομα του χαρακτήρα της, Lucia Sciarra, δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τον ρόλο της. Πρόσφατα, όμως, διέρρευσε ένα email από την εταιρία Sony, το οποίο έλεγε ότι στο φιλμ του Μποντ θα υπάρχει μία «κακή, ομοφυλόφιλη γυναίκα», παραπέμποντας τους περισσότερους να πιστέψουν ότι αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί η Μόνικα Μπελούτσι.

m2 m5

Μέχρι τότε μπορούμε να την απολαύσουμε στη φωτογράφησή της στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity fair, που μας φέρνει πιο κοντά στη Μόνικα και όσα μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν στη μεγάλη οθόνη. Εσώρουχα, μαύρο χρώμα, διαφάνειες, κορμάκια και το 50χρονο sex symbol να αφήνεται στο πάτωμα.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By