Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023

Η Ναόμι Κάμπελ δείχνει για πρώτη φορά την κόρη της, στη Vogue -«Δεν την υιοθέτησα, είναι το βιολογικό μου παιδί»

Η Ναόμι Κάμπελ φωτογραφήθηκε με την κόρη της και αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

«Δεν υιοθετήθηκε, είναι το παιδί μου», δηλώνει η Ναόμι Κάμπελ στη συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική «Vogue», φανερώνοντας -κατά τη διάρκεια της φωτογράφισής της- το πρόσωπο της κόρης της.

Μιλώντας στο τεύχος Μαρτίου της βρετανικής «Vogue», το σούπερ μόντελ, 51 ετών, αποκάλυψε την κόρη της, την οποία υποδέχθηκε στην αγκαλιά της τον περασμένο Μάιο, επισημαίνοντας πως η μητρότητα «είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ».

Ναόμι Κάμπελ για την κόρη της: «Είναι ό,τι καλύτερο έχω κάνει ποτέ»

«Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», υπογράμμισε η Ναόμι Κάμπελ για τη μητρότητα, συμπληρώνοντας για την κόρη της: «Κοιμάται πολύ καλά, δεν κλαίει σχεδόν ποτέ. Μόλις άρχισε να κουνιέται, κάτι που είναι διασκεδαστικό. Γελάει πολύ, σχεδόν μιλάει. Ίσως περπατήσει πριν μπουσουλήσει. Και έχει ήδη έξι δόντια».

Και όπως η Ναόμι Κάμπελ έτσι και η κόρη της, προσέχει το στιλ της από τώρα! «Έχει μια πολύ ωραία ντουλάπα χάρη σε τόσους πολλούς σχεδιαστές και φίλους που της έστειλαν υπέροχα πράγματα, αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα, έτσι δεν είναι;», είπε η Ναόμι Κάμπελ.

Στη συνέντευξή της εξήγησε ότι δεν γνώριζαν πολλοί ότι σχεδίαζε να γίνει γονιός, τονίζοντας: «Υπολογίζω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τον αριθμό των ανθρώπων που γνώριζαν».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Ναόμι ανέφερε ότι εξακολουθεί να αγαπά το μόντελινγκ, ωστόσο παραδέχτηκε ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο νευρική γίνεται. «Ακόμα το απολαμβάνω, αλλά μου προκαλεί νεύρα!», εξήγησε η Ναόμι Κάμπελ, τονίζοντας πως «η κόρη μου έρχεται πρώτη. Ό,τι κάνω, το κάνω για εκείνη, αυτό είναι και τέλος. Είναι τόσο ανιδιοτελές, έτσι δεν είναι;».

Υπενθυμίζεται πως η Ναόμι Κάμπελ ανακοίνωσε ότι είναι μητέρα πριν από εννέα μήνες. Το γνωστό μοντέλο, που πιστεύεται ότι είναι single, εξέπληξε τους ακολούθους της στο Instagram τη στιγμή που μοιράστηκε μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της και δήλωσε ότι δεν έχει νιώσει ποτέ «μεγαλύτερη αγάπη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By