Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Η νέα δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ -Σε ριάλιτι του Netflix

Μπορεί να μην είναι το Χόλιγουντ, αλλά είναι μια αρχή.

Ο λόγος για την πρώτη δουλειά της Μέγκαν Μαρκλ μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης από την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την New York Post, η Μέγκαν Μαρκλ θα συμμετάσχει σε ένα καναδικό ριάλιτι σχετικό με τους δεύτερους γάμους.

Συγκεκριμένα, η δούκισσα του Σάσεξ θα κάνει αρκετές εμφανίσεις – part time – στο ριάλιτι «I Do, Redo», μαζί με την κολλητή της φίλη, την στιλίστρια Τζέσικα Μουλρόνεϊ, που θα είναι και η παρουσιάστρια του νέου ριάλιτι του Netflix, σύμφωνα με μία πηγή προσκείμενη στην ομάδα παραγωγής.

Βέβαια, οι εμφανίσεις της Μέγκαν Μαρκλ θα είναι «σποραδικές», σύμφωνα με την πηγή, που δεν αποκαλύπτει εάν η δούκισσα του Σάσεξ θα πληρώνεται ή όχι.

Πάντως, σύμφωνα με το Σωματείο Ηθοποιών, ένας guest ρόλος στην καναδική τηλεόραση πληρώνεται με 588 δολάρια την ημέρα, κάτι που θα μπορούσε να είναι μια αρχή για την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπας Χάρι που ανακοίνωσαν πως θέλουν να γίνουν «οικονομικά ανεξάρτητοι».

Τζέσικα Μουλρόνεϊ και η Μέγκαν Μαρκλ

Το ριάλιτι των 10 επεισοδίων «θα επανεξετάζει τις ‘καταστροφές’ που έχουν γίνει στους πρώτους γάμους για διάφορους λόγους, προτού κάνει το όνειρο πραγματικότητα για 10 αφοσιωμένα ζευγάρια» σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του σόου.

Να σημειωθεί πως η Μέγκαν Μαρκλ, είναι και η ίδια διαζευγμένη, προτού παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι και σίγουρα ξέρει πώς να βοηθήσει τις νύφες να παντρευτούν τον αγαπημένο τους, στον γάμο των ονείρων τους. Μάλιστα, πριν από δύο χρόνια έζησε τον δικό της ονειρεμένο γάμο, με μια τεράστια τελετή παρουσία πλήθος διασημοτήτων, που κόστισε πάνω από 42 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την κολλητή της, Τζέσικα Μουλρόνεϊ, έγινε ευρύτερα γνωστή μετά τον ρόλο της στον βασιλικό γάμο, καθώς ήταν κυρία των τιμών, ενώ τα τρία παιδιά της, ήταν παρανυφάκια.

Και μετά τις συχνές εμφανίσεις της στην εκπομπή «Good Morning America», όπου δίνει συμβουλές για το πώς να ντυθεί κάποιος με ένα συγκεκριμένο ποσό, η Τζέσικα Μουλρόνεϊ θα είναι πλέον παρουσιάστρια σε ριάλιτι σόου, όπου θα εμφανίζονται ζευγάρια τόσο από την Αμερική όσο και από τον Καναδά.

Η Μέγκαν Μαρκλ, επί του παρόντος, ζει σε ένα αρχοντικό αξίας 14 εκατομμυρίων δολαρίων στο Βανκούβερ με τον πρίγκιπα Χάρι και τον γιο τους, Άρτσι, μετά την ανακοίνωσή τους για αποχώρηση από την βασιλική οικογένεια στις αρχές Ιανουαρίου και όπως λέγεται, βρίσκεται ήδη προς αναζήτηση ατζέντη ή μάνατζερ.

Τον προηγούμενο μήνα, η δούκισσα του Σάσεξ υπέγραψε συμφωνία με την Disney, για να εμφανιστεί η φωνή της σε ένα απροσδιόριστο έργο, με αντάλλαγμα μια δωρεά σε φιλανθρωπικό οργανισμό για την προστασία των ελεφάντων.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By