Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Οι νέοι καναλάρχες σήμερα στο Μαξίμου

Το Μαξίμου θα επισκεφτούν σήμερα οι εκπρόσωποι των τεσσάρων καναλαρχών

maximou

Συνάντηση με τους εκπροσώπους των τεσσάρων προσωρινών υπερθεματιστών του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα έχουν – σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές- στις 15:00, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, προκειμένου να συζητήσουν τα επόμενα διαδικαστικά βήματα.

Σε χθεσινή συνέντευξή της στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τόνισε ότι με τη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες η κυβέρνηση «έδειξε την τεράστια απόσταση που τη χωρίζει από τα σκοτεινά μονοπάτια της διαπλοκής»

«Αποδείξαμε την αποφασιστικότητά μας για θεσμικά κατοχυρωμένο καθαρό ορίζοντα στην ενημέρωση. Την υπεράσπιση του χαρακτήρα της ως δημόσιου αγαθού. Τη στρατηγική προσήλωσή μας στη διαφανή αξιοποίηση των δημόσιων αγαθών προς όφελος του λαού μας», ανέφερε.

Απαντώντας σε όσους κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «ρίχνει μαύρο στην ιδιωτική τηλεόραση» και ότι θα είναι υπεύθυνη για την απώλεια των θέσεων εργασίας, η κ. Γεροβασίλη σημείωσε: «Αν έχετε χτίσει αυθαίρετη επιχείρηση, χωρίς άδεια λειτουργίας σε δασική έκταση και σας αποβάλλουν απ” αυτήν μπορείτε να πείσετε στ” αλήθεια ότι διώκεστε, ότι σας ξεσπιτώνουν; Αν έχετε διαλέξει να μη συμμετάσχετε σε διαγωνισμό που αφορά τη συνέχιση της δραστηριότητάς σας, κάποιος άλλος πετά στο δρόμο τους εργαζόμενούς σας;».

(Visited 1 times, 1 visits today)