Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Η πίστη και η προσπάθεια ανταμείβονται. Ο μικρός Αλέξανδρος και ο Ολυμπιακός…

Ο μικρός Αλέξανδρος από το «Πάμε Πακέτο» έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και ανήμερα του 42ου πρωταθλήματος είδε από κοντά τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη!

thumbnailΣτην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού υπάρχουν λεπτομέρειες γι΄αυτή την κοινωνική πρωτοβουλία του συλλόγου.

«Η πίστη και η προσπάθεια ανταμείβονται. Πριν από λίγο καιρό, ο μικρός Αλέξανδρος είχε εκδηλώσει, μέσω της εκπομπής «Πάμε Πακέτο», την διακαή επιθυμία του να βρεθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη και να δει από κοντά έναν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Του Ολυμπιακού!

«… Θέλω να σας ενημερώσω ότι ήδη έχουμε επικοινωνήσει με την εκπομπή και προφανώς θα κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο του παιδιού!», έγραφε τότε στο Facebook ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, κ. Κώστας Καραπαπάς.

Ο σύλλογός μας και φυσικά ο κ. Μαρινάκης δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από την επιθυμία του μικρού φιλάθλου του Ολυμπιακού. Με συντονισμένες ενέργειες και έπειτα από συνεννόηση με το επιτελείο της εκπομπής, η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ, κα. Κατερίνα Μυλωνά, φρόντισε όλες τις λεπτομέρειες, ώστε ο μικρός Αλέξανδρος να βρεθεί στο γήπεδο. Και σε τι αγώνα!

Ανήμερα της κατάκτησης του 42ου πρωταθλήματος, από τον Ολυμπιακό, ο νεαρός φίλαθλος ήρθε στο Ναό μας, όπου τον υποδέχθηκε ο Κώστας Μήτρογλου! Ήταν, άλλωστε, επίσης όνειρό του, να γνωρίσει από κοντά τον «πιστολέρο»! Και αυτό πραγματοποιήθηκε!

Ο μικρός Αλέξανδρος αδυνατούσε να κρύψει τη χαρά του… Η μεγάλη του επιθυμία, είχε γίνει πραγματικότητα.

Συνοδευόμενος από τους δικούς του ανθρώπους, μετέβη σε μία από τις σουίτες του γηπέδου, από όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση του Θρύλου με τον Λεβαδειακό. Το χαμόγελό του ήταν μοναδική, ανεκτίμητη επιβράβευση…!

Ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει ποτέ να προσφέρει. Χαρά, χαμόγελο, ελπίδα. Με όλη τη δύναμη της «ερυθρόλευκης» ψυχής, η προσφορά προς τον συνάνθρωπο δεν θα σταματήσει ποτέ… Ο μικρός Αλέξανδρος απέδειξε ότι αν θέλεις κάτι πολύ, θα το πετύχεις».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By