Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Η πρόεδρος της νεολαίας του Ν. Νικολόπουλου στο ΠΑΣΟΚ

Αντιδράσεις στα social media για την επιλογή της Ελ. Αναγνωστοπούλου

nikolopoulos

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι 200 και πλέον υπογραφές νέων ανθρώπων οι οποίοι προέρχονται από το «κίνημα της γραβάτας», τον αγροτικό και τον πανεπιστημιακό χώρο και στηρίζουν την πρόταση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Φώφης Γεννηματά, για την ανασύσταση της Κεντροαριστεράς.

Στις υπογραφές υπάρχει έντονο το «παπανδρεϊκό» άρωμα. Ενδεικτικά αναφέρουμε τον Ν. Μοίραλη, ο οποίος στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΔΗΣΟ στην Αχαΐα, ενώ το Σεπτέμβριο του 2015 ήταν υποψήφιος με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Το πλέον ενδιαφέρον όνομα της λίστας είναι αυτό της προερχόμενης από το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Ελ. Αναγνωστοπούλου, η οποία κατά το παρελθόν υπήρξε πρόεδρος της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδας και στενή συνεργάτιδα του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας, Νίκου Νικολόπουλου.

Η επιλογή της αυτή, βέβαια, προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, και ειδικότερα στον λογαριασμό της στο Facebook, καθώς ορισμένοι διαδικτυακοί «φίλοι» της τη σχολίασαν αρνητικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By