Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, 2022

Η σαμπάνια της Bugatti

Η σαμπάνια είναι ένα ποτό το οποίο έχει συνδυαστεί με την πολυτέλεια, το glamour lifestyle και την ανώτερη ποιότητα. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που οι καλές ποικιλίες σαμπάνιας και ιδιαίτερα οι σπάνιες, κοστίζουν μια περιουσία για να τις αποκτήσεις και να τις γευτείς.

Η εταιρεία Carbon από την Γαλλία έχει τεράστια παράδοση στη δημιουργία σαμπάνιας με μια ιστορία που ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια. Η έδρα της Champagne Carbon βρίσκεται περίπου 300 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Molsheim η οποία είναι η ιστορική έδρα της Bugatti.

Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν λοιπόν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με αποτέλεσμα η Bugatti να αποκτήσει τον δικό της προμηθευτή σαμπάνιας. Μάλιστα, για να εορτάσουν τη συνεργασία τους οι δύο γαλλικές φίρμες παρουσίασαν μια ειδική έκδοση της σαμπάνιας EB.03 η οποία ήταν αφιερωμένη στην Bolide. Το μπουκάλι ήταν φτιαγμένο από ανθρακονήματα σε μαύρο και μπλε χρωματισμό με ένα μεγάλο λογότυπο X στα πλευρικά του μπουκαλιού.
Κάποια από τα μπουκάλια της Carbon είναι ακόμα πιο εντυπωσιακά όπως το La Bouteille Noire του 2021 το οποίο είναι χειροποίητο 15 λίτρων. Η θήκη είναι επίσης χειροποίητη με διακόπτες που θυμίζουν το αυτοκίνητο, ενώ έχει στοιχεία αλουμινίου για να ταιριάζει στην Bugatti La Voiture Noire.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By