Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Η Σάντος αμφισβητεί πως ο Μέσι ξεπέρασε τον Πελέ – «Ο βασιλιάς έχει πετύχει 1091 γκολ»

Το ιστορικό ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι, που με 644 γκολ σε επίσημα ματς με την φανέλα της Μπαρτσελόνα ξεπέρασε τον Πελέ αναφορικά με το ποιος παίκτης έχει πετύχει τα περισσότερα τέρματα με μία μόνο ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αμφισβητεί ανοιχτά η Σάντος.

Ο Λιονέλ Μέσι έγραψε Ιστορία με το 644 γκολ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ξεπέρασε τον θρυλικό Πελέ, ο οποίος είχε σημειώσει 643 με την Σάντος.

Ο σύλλογος της Βραζιλίας, ωστόσο αμφισβητεί το ρεκόρ του Αργεντίνου σταρ, καθώς ισχυρίζεται ότι ο παλαίμαχος ζωντανός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έχει πετύχει 1091 γκολ με τη φανέλα της Σάντος. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δεν έχουν υπολογιστεί τα γκολ σε φιλικά παιχνίδια.

«Ο Πελέ σημείωσε 1.091 γκολ για την Σάντος. Στους υπολογισμούς του εξειδικευμένου Τύπου, ο Βασιλιάς του Ποδοσφαίρου σημείωσε 643 σε διοργανώσεις και τα υπόλοιπα 448, επιτεύχθηκαν σε φιλικούς αγώνες και διοργανώσεις, οι οποίοι έμειναν εκτός υπολογισμών θαρρείς και είχαν λιγότερη αξία από τις υπόλοιπες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του βραζιλιάνικου συλλόγου.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By