Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Η θεία που έκανε σεξ με τον ανιψιό της

Συγκλονίζει η ιστορία με τη 43χρονη γυναίκα που έκανε σεξ εκατοντάδες φορές με τον ανιψίο της

theia-sex (1)

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν την Peggy Phillips, αναμφίβολα θα βρέθηκαν μπροστά από μια μεγάλη έκπληξη όταν ενημερώθηκαν πως η 43χρονη γυναίκα στην οποία φορούσαν χειροπέδες είχε ερωτικές σχέσεις με τον έφηβο ανιψιό της! Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο, έκανε σεξ με το αγόρι «εκατοντάδες φορές», σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, στην Πασαντίνα του Τέξας.

Ο φερόμενος αηδιαστικός αυτός δεσμός, ξεκίνησε πριν από 8 χρόνια, με τις αρχές να αναφέρουν ότι οι σεξουαλικές συνευρέσεις συνέβησαν μεταξύ του 2007 και 2009 όταν το αγόρι ήταν 15 και 16 ετών. Όπως μετέδωσε το τοπικό κανάλι KHOU, η 43χρονη επιχείρησε να προσεγγίσει ερωτικά τον νεαρό όταν εκείνος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο. Οι δημοσιογράφοι του σταθμού, ανέφεραν έπειτα από στοιχεία από την αστυνομία- ότι η σχέση των δυο συνεχίστηκε όταν ο έφηβος μετακόμισε από την νότια Καρολίνα, όπου ζούσε,στο σπίτι της θείας του και του θείου του στην Πασαντίνα.

Όπως αποκαλύφθηκε από νομικές πηγές, το νεαρό αγόρι έκανε σεξ με τη γυναίκα «εκατοντάδες φορές μετά από αυτό (μετακόμιση), μέσα στο σπίτι».

Ο θείος του παιδιού, δήλωσε στις αρχές ότι προσέφερε στέγη στο αγόρι γιατί «βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση στην νότια Καρολίνα», αλλά όλα πήγαν στραβά, δυο εβδομάδες αφότου μετακόμισε, το καλοκαίρι του 2008.

theia-sex (2) theia-sex-2 newsbeast.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)