Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της προς τους πελάτες

Τη δημιουργία του νέου και επονομαζόμενου «έξυπνου» εισιτηρίου ανακοίνωσε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

trainoseΣτα πλαίσια της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), το οποίο θα εκδίδεται άμεσα και θα είναι ονομαστικό.

Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας τόνισε ότι εντός των επόμενων μηνών, στα φυσικά σημεία πώλησης εισιτηρίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια με τη χρήση πιστωτικών και χρεωστικών καρτών μέσω τερματικών POS.

Ταυτόχρονα δημιουργείται το επονομαζόμενο «κλαμπ» των φίλων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προσφέρει στα μέλη του πρόσβαση στις εκπτωτικές προσφορές της εταιρείας, ενώ σύντομα εισάγεται πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών «Μiles & Βonus», αντίστοιχο με αυτό που ισχύει στις αεροπορικές εταιρείες.

Επιπρόσθετα ο όμιλος θα προβεί σε αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πελάτες του και εντός του τρένου και θα παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς του ΙΧ αυτοκινήτου των επιβατών μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Τα στελέχη της εταιρείας υπενθύμισαν ακόμη τις δυνατότητες που προσφέρονται μέσω της κάρτας Intercity 6+1, των εισιτηρίων πολλαπλών διαδρομών, της κάρτας τρίτης ηλικίας και η οικογενειακή, αλλά και του προγράμματος εκπτώσεων για παιδιά, φοιτητές, νέους και ομάδες άνω των έξι ατόμων.

Υπενθυμίζεται ότι, στο πλαίσιο της συμμετοχής στην 81η ΔΕΘ, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα «συστήσει» τους επισκέπτες της έκθεσης με τον θρυλικό «Μουντζούρη» του Πηλίου, ο οποίος παρουσιάζεται σε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Περίπτερο 3 της ΔΕΘ.

Πρόκειται για τη μηχανή τρένου, που παλαιότερα διένυε την απόσταση Βόλος – Μηλιές, πάνω στην ιστορική γραμμή, της οποίας η κατασκευή άρχισε το 1892, με πρώτο το κομμάτι μέχρι τα Λεχώνια, για να παραδοθεί τελικά το 1896. Το υπόλοιπο κομμάτι μέχρι τις Μηλιές κατασκευάστηκε στη συνέχεια, για να τεθεί σε λειτουργία το 1903. Η μουσειακή ατμήλατος, μεταφέρθηκε φέτος στη ΔΕΘ με πρωτοβουλία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, όπου και θα παραμείνει καθόλη τη διάρκεια της έκθεσης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By