Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Η Τσέλσι ετοιμάζεται για ταξίδι 10 ωρών με το… λεωφορείο!

Η Τσέλσι ετοιμάζεται να επιστρέψει αρκετές δεκαετίες πίσω, αφού λόγω οικονομικών περιορισμών, η ομάδα ενδέχεται να κάνει 10ωρο ταξίδι με το λεωφορείο για να δώσει τον προημιτελικό Κυπέλλου με την Μίντλεσμπρο!

Τα δύσκολα για την Τσέλσι τώρα ξεκινάνε. Το εκτός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με την Λιλ είναι το τελευταίο στο οποίο δεν ισχύει ο οικονομικός περιορισμός των 20.000 λιρών για κάθε εκτός έδρας ταξίδι που μπορούν να ξοδέψουν οι Λονδρέζοι!

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι μπλε θα κάνουν ταξίδι 10 ωρών (536 μίλια μετ” επιστροφής) ως το Ρίβερσαϊντ με το λεωφορείο για να αγωνιστούν το Σάββατο απέναντι στην Μίντλεσμπρο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας!

Με το πλαφόν των 20.000 λιρών είναι αδύνατον να καλυφθούν τα κόστη για αεροπορικά εισιτήρια και ο σύλλογος εξετάζει όλες τις πιθανές λύσεις, ακόμα και να βάλει τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο να πληρώσουν από την τσέπη τους, ώστε η ομάδα να μπορέσει τελικά να μεταβεί αεροπορικώς και να γλιτώσει την ταλαιπωρία, σε μία εξέλιξη που οι παίκτες των μπλε δεν θα μπορούσαν να φανταστούν, ούτε στους πιο σκοτεινούς εφιάλτες τους!

By