Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

«Ιανός» – Καρδίτσα: Πληροφορίες ότι βρέθηκε ανθρώπινο μέλος

Συναγερμός έχει σημάνει στην Καρδίτσα καθώς υπάρχει πληροφορία ότι εντοπίστηκε ανθρώπινο μέλος στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται για την εύρεση της αγνοούμενης φαρμακοποιού από το Μουζάκι.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχει πληροφορία ότι ένα οπτικό εύρημα, που προσιδιάζει σε ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε να προεξέχει από τις λάσπες σε περιοχή του οικισμού Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Open, στο σημείο είχαν πραγματοποιηθεί ήδη έρευνες, ωστόσο ο όγκος της λάσπης και των φερτών υλικών δεν είχαν καταστήσει δυνατό τον εντοπισμό του.

Αυτήν την ώρα σωστικά συνεργεία σπεύδουν για να αξιολογήσουν την πληροφορία.

Το εύρημα εντοπίστηκε σε απόσταση δέκα περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου εξαφανίστηκε η 40χρονη φαρμακοποιός από το Μουζάκι Καρδίτσας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της επέλασης του κυκλώνα «Ιανού» στην περιοχή..

Η 40χρονη φαρμακοποιός εξαφανίστηκε όταν το όχημά της παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο και έκτοτε σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τον εντοπισμό της. Το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε βρεθεί την επομένη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By