Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Ιεράπετρα: Αιματηρή επίθεση σε 60χρονο – Το θύμα δέχθηκε τουλάχιστον 10 μαχαιριές!

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής του έζησε ένας 60χρονος άνδρας την περασμένη νύχτα, όταν δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι του στην περιοχή της Γρα Λυγιάς στην Ιεράπετρα και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι!

Στη συνέχεια έσπευσαν να εξαφανιστούν, θεωρώντας πιθανότατα ότι είναι νεκρός, ενώ αιμόφυρτο το θύμα της επίθεσης κατάφερε να ζητήσει βοήθεια.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 23:30 χθες τη νύχτα, όταν οι δύο άγνωστοι άνδρες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι του 60χρονου, το οποίο να σημειωθεί βρίσκεται αποκομμένο έξω από τον οικισμό της Γρα Λυγιάς.

Στη συνέχεια, του επιτέθηκαν με μαχαίρι χτυπώντας τον αλλεπάλληλα, τουλάχιστον 10 φορές με μαχαίρι στο λαιμό και την κοιλιά και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Ο άτυχος άνδρας, παρά τα τραύματά του κατάφερε αιμόφυρτος να μετακινηθεί και να ζητήσει βοήθεια από συγχωριανούς του, ενώ λίγο αργότερα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφερόταν αρχικά στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας και κατόπιν στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων.

Το ευτύχημα είναι ότι από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα δεν επλήγησαν ζωτικά όργανα του 60χρονου και η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό αναζητώντας τους δύο δράστες της αιματηρής επίθεσης, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί ποιά ακριβώς ήταν τα κίνητρα της εισβολής στο σπίτι του 60χρονου και του τραυματισμού του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By