Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Ηλίας Αβαντήρας: Ο κρεοπώλης, μοντέλο του Armani!

Η καριέρα του ξεκίνησε από το Facebook. Ο Ηλίας Αβαντήρας άφησε το κρεοπωλείο του πατέρα του και άλωσε τις πασαρέλες του εξωτερικού και εντυπωσίασε τον οίκο Armani.

armani

Μεγάλωσε στην Αθήνα, έχει δυο μεγαλύτερα αδέλφια, τελείωσε το Λύκειο και απασχολήθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση, το κρεοπωλείο το πατέρα του. Ξαφνικά ένα πρακτορείο μοντέλων του έκανε πρόταση να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, κάτι που δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό του. Οι φωτογραφίες όμως, που ο Ηλίας Αβαντήρας ανάρτησε στο Facebook έγιναν η αρχή για όλα. Και όσα έμαθε στη σχολή κρεοπωλών ήταν απλά αυτά που κανένας άλλος συνάδελφό του στην πασαρέλα δεν ήξερε να κάνει.

armani

Έκανε την πρώτη του φωτογράφηση στο ελληνικό Esquire και μετά ακολούθησαν συνεργασίες στο εξωτερικό. Η πρόταση του οίκου Armani να γίνει μοντέλο του ήρθε μετά από κάποιες συνεργασίες με τους Disquared στο Μιλάνο και τα ταξίδια του στη Νέα Υόρκη, που κατέληξαν σε παραμονή στη μεγαλούπολη. Εκεί του έγινε η πρόταση να συμμετάσχει στην καμπάνια του οίκου. Άρχισε να φιγουράρει στα μεγαλύτερα περιοδικά και η προσπάθεια προσαρμογής στη ζωή της Αμερικής.

armani1

Το όνειρό του μετά από όλα όσα έχει ζήσει; «Θα ήθελα να έκανα μία ταινία στο Χόλιγουντ, να ήμουν ο πρωταγωνιστής. Να ήμουν ο Τζέιμς Μποντ», λέει στο Hello.

Πηγή φωτογραφιών: Hello

(Visited 1 times, 1 visits today)
By