Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Είναι γεγονός! Κυκλοφόρησε το πρώτο «ντυμένο» Playboy!

Στο εξώφυλλό του ποζάρει το διάσημο μοντέλο του Instagram, Σάρα ΜακΝτάνιελ

playboy

Όπως είχε ανακοινωθεί από το επιτελείο του Χιου Χέφνερ πριν μερικούς μήνες, τώρα πια το θρυλικό περιοδικό «Playboy» κυκλοφορεί «ντυμένο».

Το τεύχος Μαρτίου που κυκλοφόρησε χθες έχει στο εξώφυλλό του το διάσημο μοντέλο του Instagram, Σάρα ΜακΝτάνιελ ποζάροντας για μία σέλφι και γράφοντας «heyyy :)»

Η επιλογή του συγκεκριμένου μοντέλου και η αναφορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει τη σαφή στροφή του περιοδικού προς τους millennials (γεννημένοι μετά το 1982), αν και αυτό δεν εξασφαλίζει την επιτυχία, αφού η γενιά αυτή είναι μαθημένη να παίρνει την οποιαδήποτε μορφή πληροφόρησης ψηφιακά.

Το Playboy ανακοίνωσε την ιστορική αλλαγή, τον Οκτώβριο, λέγοντας ότι δεν θα ξαναδημοσιεύσει γυμνές φωτογραφίες ξεκινώντας από το τεύχος Μαρτίου του 2016.

«Ενάμιση χρόνο πριν ξεκίνησε το ανανεωμένο Playboy.com, ως ένα site που μπορεί κανείς να το δει ακόμα και στο χώρο της εργασίας του, εκτινάσσοντας την επισκεψιμότητά του κατά 400%», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος περιεχομένου της ιστοσελίδας, Κόρι Τζονς, στην εφημερίδα NewYork Times, προσθέτοντας ότι «ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών μας μειώθηκε από τα 47 χρόνια στα 30. Δείχνοντας ότι το εμπορικό σήμα μπορεί να εξακολουθήσει να έχει απήχηση».

Το περιοδικό παρουσιάζει γυμνές φωτογραφίες γυναικών από το 1953, όταν η Μέριλιν Μονρόε γδύθηκε για το πρώτο τεύχος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By