Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

INTRALOT: Επέκταση συμβολαίου με την Λοταρία του Vermont στις ΗΠΑ

Η INTRALOT ανακοινώνει ότι η θυγατρική της στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc., υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την Λοταρία του Vermont.

Η Λοταρία παρέχει ποικιλία τυχερών παιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων, συνεισφέροντας με τα έσοδα της σε κρατικούς πόρους Εκπαίδευσης.

Με τα προηγμένα προϊόντα της INTRALOT, όπως το παγκόσμιας κλάσης κεντρικό σύστημα LOTOS, τα τερματικά Photon και τις μηχανές αυτόματης πώλησης στιγμιαίων λαχείων Winstation, η Λοταρία του Vermont δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να συνεισφέρουν κι αυτοί μέσω της συμμετοχής τους σε κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν και διασκεδάζουν υπεύθυνα.

«Η Λοταρία του Vermont έχει μακρά ιστορία και παρακαταθήκη στη συνεισφορά κεφαλαίων για κοινωφελείς σκοπούς», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Λοταρία για τη μακρόχρονη εμπιστοσύνη της στην INTRALOT και είμαι βέβαιος ότι η θυγατρική μας στις ΗΠΑ, INTRALOT, Inc., θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία αξιοποιώντας την τεχνολογία μας».

«Με την επέκταση της σύμβασης, η INTRALOT θα παρέχει στην Λοταρία του Vermont λύσεις για μια αναβαθμισμένη ψυχαγωγική εμπειρία», δήλωσε ο κ. Byron Boothe, INTRALOT, Inc., CEO. «Προσδοκούμε
στη συνέχιση της συνεργασίας μας με την Λοταρία για την περαιτέρω ανάπτυξη των πωλήσεων και την ενίσχυση με υπεύθυνο τρόπο των πόρων για κοινωνικούς σκοπούς της Πολιτείας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By