Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Intralot: Επεκτείνει το συμβόλαιο με τη Λοταρία του Νιού Χάμσαϊρ

Την επέκταση συμβολαίου για την παροχή λύσεων Αθλητικού Στοιχήματος στη Λοταρία της Πολιτείας του New Hampshire υπέγραψε η θυγατρική της INTRALOT στις ΗΠΑ, INTRALOT Inc.

Όπως έγραφε χθες το NM, η πολιτεία του New Hampshire, την περασμένη Δευτέρα ανέθεσε το σχετικό συμβόλαιο στις εταιρείες DraftKings και Intralot.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η INTRALOT θα προσφέρει αθλητικό στοίχημα από τις αρχές του 2020 σε περισσότερα από 1.300 υφιστάμενα σημεία πώλησης στο New Hampshire.

«Η INTRALOT παρέχει τα καινοτόμα προϊόντα και τις λύσεις της στη Λοταρία του New Hampshire από την έναρξη της συνεργασίας μας το 2010», δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT.

«Η πρόσφατη εισαγωγή του αθλητικού στοιχηματισμού στην Πολιτεία μας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσουμε τις λύσεις επόμενης γενιάς που διαθέτουμε και να εφαρμόσουμε την εξειδίκευσή μας, διασφαλίζοντας μια απαράμιλλη εμπειρία παίκτη για τους πολίτες της».

«Μέσω αυτής της ανανέωσης συμβολαίου να παρέχουμε την κορυφαία τεχνολογία μας αθλητικού στοιχήματος, θα ενισχύσουμε τη Λοταρία του New Hampshire και θα επεκτείνουμε την καθιερωμένη λειτουργία της με νέες και συναρπαστικές επιλογές ψυχαγωγίας, προσελκύοντας παράλληλα νέες δημογραφικές ομάδες παικτών», δήλωσε ο Byron Boothe, προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc..

«Προσβλέπουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας με τη Λοταρία για να μεγιστοποιήσουμε την αύξηση των πωλήσεων και να εξασφαλίσουμε πρόσθετα έσοδα με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο για το Κράτος και τους πολίτες του».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By