Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Αφού ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, υπήρξαν γυναίκες στον χώρο που έκαναν ανήθικα σενάρια για μένα

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε σε νέα της συνέντευξη για τη γέννηση της κόρης της, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, αλλά και την τηλεόραση.

Καλεσμένη στην εκπομπή «2night Show», η παρουσιάστρια μίλησε για τη μητρότητα αρχικά, και πώς αυτή άλλαξε τη ζωή της.

«Είναι τόσο ωραία αλλαγή αυτή της μητρότητας. Το 2021, την τελευταία φορά που είχα έρθει στην εκπομπή, δεν ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου. Γενικότερα, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος τότε. Ήταν κομβικό και το σημείο που ήρθε στη ζωή μου, το πώς άλλαξε αυτό που είμαι, το μέσα μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον σύζυγό της. «Ο Κωνσταντίνος δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, δεν του αρέσει η προβολή. Με απομακρύνει, τραβώντας με φυσικά σε έναν άλλο τρόπο ζωής, σε άλλους ρυθμούς, πο με αποσυμφορίζουν, που με χαλαρώνουν. Η επιθυμία να αποκτήσουμε παιδί ήταν κοινή και νομίζω ήρθε την καταλληλότερη στιγμή», εξήγησε.

Σε άλλο σημείο, πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία αποτυχία στο ενεργητικό μου. Πολλά πράγματα φανταζόμαστε ότι θα εξελιχθούν αλλιώς και τελικά, έρχονται αλλιώς. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους τομείς και στα επαγγελματικά. Στη δική μου περίπτωση, δεν είναι ότι με στενοχώρησε, οι αποφάσεις που έχω πάρει είναι πολύ συνειδητοποιημένες».

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη της και το ότι την κράτησε κρυφή, είπε: «Η εγκυμοσύνη ήταν κάτι που θέλαμε, προέκυψε χρονικά σε μια στιγμή που έπρεπε να δω τι θα κάνω. Επειδή την κράτησα προστατευμένη μέχρι να είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά, δεν μπορούσα να εξηγήσω σε κανέναν γιατί ήμουν αρνητική σε προτάσεις. Το παιδί μου μου άλλαξε όλο τον τρόπο σκέψης και τη ζωή μου. Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ότι θα με τραβήξει πίσω».

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Αφού ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, υπήρξαν γυναίκες στον χώρο που έκαναν σενάρια για μένα καθόλου σωστά και ηθικά. Έλεγα όμως ότι δεν θα απαντήσω. Το διάστημα που έμεινα εκτός τηλεοπτικά, έδωσα την ευκαιρία να με γνωρίσουν καλύτερα άνθρωποι, που μιλούσαν αρνητικά για μένα. Όταν είσαι εκτός, σε βλέπουν πιο συμπαθητικά. Δεν ξεχνάω όμως τι έχουν πει για μένα, απλώς δεν το αναλύω. Δεν είμαι τέλεια και δεν θα γίνω ποτέ. Όταν ξεκινάς κάτι, χρειάζεσαι χρόνο να βρεις τα πατήματά σου. Δεν είμαι αυτάρεσκη, δεν έχω στοιχεία ναρκισσισμού. Εστιάζω πάντα σε αυτά που μπορώ να βελτιώσω».

By