Δευτέρα, 24 Ιουνίου, 2024

Ιωάννινα: Καταγγελία ανηλίκου για ομαδικό βιασμό από συνομήλικους

Δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, τριών αλλοδαπών ανηλίκων και ενός αγνώστου σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Ιωαννίνων μετά από καταγγελία άλλου ανηλίκου ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού.

Ο ανήλικος, με καταγωγή από το Πακιστάν, διαμένει σε δομή που λειτουργεί σε ξενοδοχειακή μονάδα ενώ οι φερόμενοι ως δράστες, συμπατριώτες του, μένουν σε άλλη δομή, σύμφωνα με το το epiruspost.gr.

Η καταγγελία έγινε από τον ίδιο στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με όσα ανέφερε οι τρεις άλλοι ανήλικοι τον βίασαν σε χώρο έξω από τη δομή, ενώ ένα τέταρτο άτομο βιντεοσκοπούσε.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έμεινε δύο μέρες για νοσηλεία και, σύμφωνα με το epiruspost.gr, δεν πήγε αμέσως μετά το εξιτήριο που έλαβε στην αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό.

Οι συμπατριώτες του, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται ότι στη συνέχεια τον εκβίαζαν με το βίντεο και έτσι κατέφυγε στις αστυνομικές αρχές.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων που ερεύνησε την υπόθεση σχημάτισε δικογραφία σε βάρος τριών ανηλίκων και ενός αγνώστου ατόμου η οποία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By