Σάββατο, 25 Ιουνίου, 2022

ΗΠΑ: 92χρονος τράκαρε 10 αυτοκίνητα προσπαθώντας να βγει από πάρκινγκ

Είχε «κολλήσει» το πόδι του στο γκάζι.

police hpa

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου περιστατικού έγιναν οι πελάτες ενός σούπερ μάρκετ στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, την Παρασκευή, όταν ένας 92χρονος οδηγός τράκαρε ούτε λίγο ούτε πολύ… 10 οχήματα, στην προσπάθειά του να βγει από το πάρκινγκ του καταστήματος.

«Μπορώ να σας πω ότι στα 23 χρόνια που είμαι αστυνομικός, δεν συνάντησα ποτέ κάτι παρόμοιο», δήλωσε σε τοπικό κανάλι ο αρχηγός της αστυνομίας του Μέιβιλ, Κρίστοφερ Μακ Νιλ.

Σύμφωνα με τις αρχές, αρχικά όλοι πίστεψαν επρόκειτο για κάποιον οργισμένο οδηγό, ο οποίος ξέσπασε πάνω στα οχήματα των συμπολιτών του, σαν να οδηγεί… συγκρουόμενα στο λούνα παρκ.

Ωστόσο, σύντομα οι αρχές διαπίστωσαν ότι οδηγός του αυτοκινήτου ήταν ένας 92χρονος άνδρας, ο οποίος πανικοβλήθηκε όταν χτύπησε το πρώτο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το πόδι του να μην ξεκολλάει από το γκάζι.

Ο ηλικιωμένος Ράσελ Κερ πρόλαβε να χτυπήσει 10 αυτοκίνητα μέσα σε ένα λεπτό προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές, χωρίς πάντως να τραυματίσει κανέναν.

Ο 92χρονος, τον οποίον προσπάθησαν να ηρεμήσουν οι αρχές, είναι καλά στην υγεία του, ενώ όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας δεν θα του απαγγελθούν κατηγορίες, αλλά θα περάσει από κάποια αξιολόγηση για να διαπιστωθεί αν μπορεί να συνεχίσει να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By