Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

ΗΠΑ: Άλλος ένας αστυνομικός τραυματίας από σφαίρες διαδηλωτών!

Ακόμα ένας αστυνομικός τραυματίστηκε από σφαίρες διαδηλωτών στις ΗΠΑ, αυτή τη φορά στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Ο αστυνομικός πυροβολήθηκε στην περιοχή Λας Βέγκας Στριπ και ένας άλλος αστυνομικός “εμπλέκεται στο περιστατικό” στην ίδια περιοχή, μετέδωσε το AP επικαλούμενο το Τμήμα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λας Βέγκας.

Η πηγή δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του περιστατικού ή με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αστυνομικοί.

Υπενθυμίζεται πως αναφέρεται επίσης ΄τι άλλοι τέσσερις αστυνομικοί του Σεντ Λούις τραυματίστηκαν από σφαίρες στη διάρκεια βίαιων διαδηλώσεων για τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ.

Υπενθυμίζεται ότι και η αστυνομία στο Σεντ Λούις, στην πολιτεία του Μιζούρι, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν από σφαίρες σε ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και τα τραύματά τους θεωρείται ότι “δεν είναι απειλητικά για τη ζωή τους”, ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By