Σάββατο, 2 Μαρτίου, 2024

ΗΠΑ: Πατέρας έχασε από τον γιο του στο μπρα-ντε-φερ κι άρχισε να πυροβολεί!

Τρελάθηκε ένας 55χρονος πατέρας στο Φλόρενς του Κεντάκι, όταν… έχασε από τον γιό του σε αγώνα μπρα-ντε-φερ και άρχισε να πυροβολεί μέσα στο ίδιο του το σπίτι!

Συγκεκριμένα, ο Κέρτις Ζίμερμαν έκατσε να διαγωνιστεί με τον μικρό του γιό στην παραδοσιακή «χειροπάλη», ωστόσο δεν διαχειρίστηκε με ψυχραιμία το αποτέλεσμα και η αντίδρασή του ήταν υπερβολικά επικίνδυνη.

Αφού έχασε αρκετές φορές, άρχισε να μαλώνει με τον γιό του, ο οποίος αποφάσισε να φύγει και να πάει στο δωμάτιό του. Τότε ο Ζίμερμαν άρπαξε ένα όπλο που είχε διαθέσιμο και πυροβόλησε δυο φορές μέσα στο σπίτι! Αργότερα, είπε πως οι πυροβολισμοί είχαν στόχο το ταβάνι.

Δυο μέλη της οικογένειας κατάφεραν να δραπετεύσουν από το σπίτι και να καλέσουν την άμεση δράση , που έφτασε στο σημείο, ωστόσο το περιστατικό είχε συνέχεια. Κι αυτό επειδή ο Ζίμερμαν κλειδώθηκε μέσα στο σπίτι και… δεν έλεγε να βγει, με αποτέλεσμα να χρειαστούν διαπραγματεύσεις 8 ωρών μέχρι να δεχθεί να παραδοθεί.

Μετά τη σύλληψή του, ο δράστης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να ελεγχθεί ψυχιατρικά και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στη φυλακή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By