Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Υπέρ της παραμονής Μεϊμαράκη ο Νίκος Δένδιας

«Δεν έχουμε χρόνο να οδηγήσουμε το κόμμα αυτή την ώρα σε μια εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου» ανέφερε σε συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας

dendias-kokkinaB

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας με συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά Fm, τάσσεται υπερ της παραμονής του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην προεδρία του κόμματος.

«Δεν έχουμε χρόνο να οδηγήσουμε το κόμμα αυτή την ώρα σε μια εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Δένδιας, ενώ πρόσθεσε πως η παρουσία Μεϊμαράκη τη δεδομένη στιγμή έχει ηρεμήσει τη ΝΔ καθώς διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως το ενωτικό του προφίλ.

Τέλος σχολιάζοντας την πολιτική κατάσταση, είπε πως συντελείται μια θεσμική εκτροπή καθώς κόμματα της αντιπολίτευσης στηρίζουν νομοσχέδια της κυβέρνησης ενώ κυβερνητικοί βουλευτές καταψηφίζουν. «Ένα πολίτευμα δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι. Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εφαρμόσει τίποτα. Αυτές οι σχιζοφρένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν στην πραγματική ζωή» είπε.

(Visited 1 times, 1 visits today)