Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στο Norman Atlantic

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης

ploio

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν γνωστό ότι η πυρκαγιά στο επιβατικό πλοίο Norman Atlantic, τέθηκε υπό έλεγχο και το μόνο μέρος που συνεχίζει να φλέγεται είναι η γέφυρα νούμερο πέντε.

Όλα τα λιμάνια της Κάτω Ιταλίας (Μπάρι, Μπρίντιζι, Σάντα Μαρία Ντι Λέουκα και Λέτσε) είναι σε ετοιμότητα, για να υποδεχθούν τους διασωθέντες.

Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση Rai, ένας πενηνταοκτάχρονος Ιταλός επιβάτης μεταφέρθηκε στην στρατιωτική βάση της Γκαλατίνα, κοντά στο Πρίντεζι. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Rai News, επίσης, μετέδωσε ότι το πλοίο, το οποίο είναι ακυβέρνητο, εισήλθε σε αλβανικά χωρικά ύδατα.

«Eίμαι στο πλευρό των συγγενών των επιβατών των πλοίων που βρίσκονται ακυβέρνητα και παρουσίασαν βλάβη στην Αδριατική. Θέλω να εκφράσω την συμπάθειά μου και προς τους διασώστες οι οποίοι καταβάλλουν αδιάκοπές προσπάθειες», δήλωσε ο πάπας Φραγκίσκος, απευθυνόμενος προς τους πιστούς, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.

Σήμερα το πρωί, στα ανοικτά της πόλης Ραβένα, κοντά στην Μπολόνια, ένα τουρκικό εμπορικό πλοίο και ένα με σημαία Μπελίζ, συγκρούσθηκαν, με αποτέλεσμα να αγνοούνται τρία μέλη του πληρώματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By