Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ιράκ: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν τέσσερα παιδιά

Επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν το Ισλάμ

tzixantistes_6

Τέσσερα χριστιανόπουλα αποκεφάλισαν τζιχαντιστές, επειδή αρνήθηκαν να ασπαστούν τον ισλαμισμό, σύμφωνα με τις καταγγελίες ενός Βρετανού εφημέριου της ενορίας της Βαγδάτης, ο οποίος ισχυρίζεται πως μέλη του ISIS καταδιώκουν χριστιανούς ακόμη και έξω από τα σπίτια τους και απειλούν να σκοτώσουν τα παιδιά τους εάν δεν ασπαστούν το Ισλάμ.

Ο Βρετανός Cannon White αναφέρει πως οι αποκεφαλισμοί των παιδιών σημειώθηκαν σε μια χριστιανική παροικία κοντά στη Βαγδάτη.

Ο εφημέριος, ο οποίος έχει διαταχθεί από τον Αρχιεπίσκοπο του Canterbury να εγκαταλείψει το Ιράκ για την ασφάλειά του, είναι ένας από τους ελάχιστους χριστιανούς επικεφαλής του χριστιανισμού στο Ιράκ.

Ο ίδιος σημείωσε: «Τα πράγματα ήταν άσχημα στη Βαγδάτη, βόμβες, πυροβολισμοί, άνθρωποι σκοτώνονταν, έτσι πολλοί χριστιανοί γύρισαν στη Νινευή. Θεωρούσαν όλοι πως εδώ είναι πιο ασφαλείς, όμως μια μέρα μαχητές του ISIS ήρθαν μπήκαν στην πόλη και κυνήγησαν τους χριστιανούς. Σκότωσαν μεγάλο αριθμό αυτών, έπιασαν τα παιδιά τους και μερικά τα αποκεφάλισαν. Ήταν τρομερό αυτό που συνέβη».

«Τις προάλλες έπιασαν έναν χριστιανό και του είπαν: Ή θα πιστέψεις στο Ισλάμ ή θα σκοτώσουμε τα παιδιά σου. Ήταν απελπισμένος, τι να έκανε; Μετά από λίγο μού τηλεφώνησε και με ρώτησε: Είπα πως πιστεύω, αυτό σημαίνει πως ο Ιησούς δεν με αγαπά πλέον; Και τότε του απάντησα: Σε αγαπά και πάντα θα σε αγαπά» εξομολογείται ο εφημέριος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By