Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Ηράκλειο: Χασισοκαλλιεργητές με όπλα συνελήφθησαν στην Χερσόνησο

Στα σπίτια τους, αλλά και στους περιβάλλοντες χώρους, καλλιεργούσαν την αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία τους δυο γείτονες σε μια περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν παράνομα όπλα και λαθραία τσιγάρα όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου.

Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν 28 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους ως δύο μέτρων, ενώ κατασχέθηκαν 245,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 26,6 γραμμάρια σπόρων κάνναβης.

Επιπλέον, στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν 40 λαθραία πακέτα τσιγάρων, ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, ένα κλομπ και μία… βαλλίστρα! Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Στην κατοικία του στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας καλλιεργούσε πέντε δενδρύλλια κάνναβης ύψους 50 ως 95 εκατοστών ένας Έλληνας που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μικροποσότητα φύλλων κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By