Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Ηράκλειο: Διέρρηξε δύο αυτοκίνητα και άρπαξε τσάντες με χρήματα

Το ένα μετά το άλλο διέρρηξε δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στο Ηράκλειο ένας 38χρονος, ο οποίος άρπαξε από το εσωτερικό τους δυο τσάντες που είχαν μέσα χρήματα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης με τη λεία του στα χέρια.

Ο δράστης συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια που ερευνά το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες κλοπές. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, με την οποία παραπέμφθηκε την Τετάρτη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Έκλεψε σακίδιο από σταθμευμένο φορτηγό

Λίγη ώρα μετά την εισβολή του σε ένα σταθμευμένο Ι.Χ. φορτηγό που ο οδηγός του είχε αφήσει ξεκλείδωτο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, συνελήφθη στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας Έλληνας ο οποίος έκλεψε από μέσα ένα σακίδιο που είχε μέσα μια συσκευή φόρτισης κινητού power bank, μια θήκη γυαλιών, ένα ζευγάρι κλειδια και δυο πορτοφόλια, ένα από τα οποία ήταν άδειο, ενώ το άλλο περιείχε 73 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και προσωπικά έγγραφα. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον οδηγό και ο δράστης πήρε τον δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By