Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Ηράκλειο: Δυο συλλήψεις για το μαχαίρωμα που έγινε για μια προσπέραση

Μια εβδομάδα μετά τον τραυματισμό ενός 28χρονου μέσα σε ένα κατάστημα στην κεντρική λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, ο 24χρονος δράστης συνελήφθη βάσει εντάλματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας μαζί με έναν 18χρονο ο οποίος φέρεται να ενεπλάκη στην υπόθεση.

Το κακό έγινε κατά την διάρκεια άγριου καυγά που ξέσπασε μεταξύ δράστη και θύματος στις 2 Ιουλίου. Ήταν η συνέχεια ενός άλλου βίαιου διαπληκτισμού που είχε γίνει μεταξύ τους λίγες ημέρες νωρίτερα με αιτία μια… προσπέραση στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης.

Όμως, αυτή τη φορά ο 28χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 24χρονο, ο οποίος τον τραυμάτισε στον θώρακα κάτω από την κλείδα! Το θύμα διακομίστηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται έχοντας πλέον διαφύγει τον κίνδυνο.

Βάσει της κατάθεσης που έδωσε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ο ανακριτής εξέδωσε εντάλματα σύλληψης, όχι μόνο για τον 24χρονο φυσικό αυτουργό του τραυματισμού, αλλά και για τον 18χρονο που ήταν μαζί του και φέρεται να συμμετείχε στο περιστατικό.

Ο μικρότερος παραδόθηκε στην Αστυνομία συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ενώ ο 24χρονος συνελήφθη στο σπίτι του. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον ανακριτή και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By