Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, 2022

Ηράκλειο: Λύματα από ξενοδοχείο μετέτρεψαν τη θάλασσα σε βούρκο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι τουρίστες αλλά και τους ντόπιους λουόμενους που θέλησαν να απολαύσουν τη θάλασσα στα Μάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ξενοδοχείο της περιοχής, διοχετεύτηκαν στη θάλασσα λύματα και βουρκόνερα που προέρχονταν από την πισίνα και άλλους χώρους της επιχείρησης, με συνέπεια ολόκληρη η θαλάσσια περιοχή να έχει την αποκρουστική εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε κάτοικος της περιοχής.

Ήδη ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο το οποίο και θα ερευνήσει την υπόθεση ενώ σε έξαλλη κατάσταση οι τουρίστες που εκείνη την ώρα είχαν την ατυχία να βρίσκονται στο σημείο, απομακρύνθηκαν άρον άρον.

Παράλληλα, οργή επικρατεί και στους ιδιοκτήτες παρακείμενων ξενοδοχειακών μονάδων, οι οποίοι προσπαθούν σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο να σταθούν στα πόδια τους και να φιλοξενήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους (λιγοστούς) για την εποχή ξένους επισκέπτες σύμφωνα με το ekriti.gr

Οι εικόνες σίγουρα δεν διαφημίζουν την περιοχή αλλά και την Κρήτη γενικότερα και γι αυτό ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν άμεσα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By