Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, 2022

Ηράκλειο: Μαθητές Γυμνασίου κατηγορούνται για… τον εμπρησμό τριών αυτοκινήτων

Για τον εμπρησμό τριών αυτοκινήτων στην Αμμουδάρα κατηγορούνται πέντε ανήλικα παιδιά στην Κρήτη. Η ταυτοποίησή τους έγινε από στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Ηρακλείου.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν από ένα «παιχνίδι» που αποδείχτηκε… καταστροφικό. Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με το creta24.gr, από ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια κάηκαν ολοσχερώς άλλα δύο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, δράστες φέρονται πέντε ανήλικοι κάτοικοι του δήμου Μαλεβιζίου, μαθητές της γ’ γυμνασίου! Η ταυτοποίησή τους έγινε από στελέχη του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής Ηρακλείου, τα οποία αναζήτησαν κάμερες σε μία πολύ μεγάλη ακτίνα, από το υλικό των οποίων φάνηκε ότι δράστες είναι οι ανήλικοι.

Σύμφωνα με το creta24.gr, στη δικογραφία που σχηματίζεται και θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα γίνεται λόγος για εμπρησμό από πρόθεση, μετά από το καταστροφικό παιχνίδι που ξεκίνησε η παρέα των παιδιών.

Η φωτιά είχε εκδηλωθεί πριν μερικές εβδομάδες και αρχικώς είχε αποδοθεί σε βραχυκύκλωμα. Από την προσεκτική έρευνα των πυροσβεστών, όμως, διαπιστώθηκε ότι από το σημείο είχαν αναχωρήσει με δίκυκλα κάποια άτομα. Η πορεία των ερευνών και το υλικό από τις κάμερες έδειξε ότι τα άτομα που αναχωρούσαν και φαίνονταν να κρατούν κάτι στο χέρι τους ήταν ορισμένοι από τους ανήλικους. Στην πορεία της προανάκρισης προέκυψε και η ταυτότητα των υπολοίπων.

Με πληροφορίες από creta24.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By