Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023

Ηράκλειο: Σύλληψη μητέρας για ξεσπάσματα στον 13χρονο γιο της – “Tο παιδί κλαίει κάθε μέρα”

Στο Ηράκλειο Κρήτης η αστυνομία συνέλαβε μία 31χρονη. Η γυναίκα με καταγωγή από τη Ρουμανία κατηγορείται για ενδοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος του 13χρονου γιου της.

Η μητέρα διαμένει στο Ηράκλειο όμως το αγόρι ήρθε στην Κρήτη φέτος το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το cretalive.gr το μεγάλωνε η γιαγιά του στην οποία έχει αδυναμία.

Για το λόγο αυτό ο 13χρονος ζητούσε επίμονα από τη μητέρα του να προμηθευτεί μία κάρτα ίντερνετ για να μπορέσει να μιλήσει στη γιαγιά του που του έλειπε, όμως εκείνη αρνείτο και τον έστειλε στο σπίτι θείας του.

Όταν κάποια στιγμή πήγε να τον πάρει με τον σύντροφό της, το αγοράκι αρνήθηκε να την ακολουθήσει και η 31χρονη εκνευρισμένη προσπάθησε να το χτυπήσει, όμως πρόλαβε και το προστάτεψε η θεία του.

Η μητέρα – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές – κάλεσε την αστυνομία, αλλά τελικά βρέθηκε κατηγορούμενη αφού από μαρτυρικές καταθέσεις προέκυψε ότι υπάρχει πρόβλημα με την συμπεριφορά της απέναντι στο παιδί, σε βάρος του οποίου ξεσπάει συχνά. Η άλλη θεία του παιδιού (σ.σ. επίσης αδερφή της μητέρας) φέρεται να καταθέτει ότι “ακούει χτυπήματα και το παιδί να κλαίει σχεδόν κάθε μέρα. Όταν όμως το ρώτησε τι συμβαίνει, το παιδί από φόβο απάντησε όλα καλά”.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By