Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024

Ηράκλειο: Την χαστούκισε μπροστά στο ανήλικο παιδί της γιατί αργούσε να παρκάρει σε κεντρική λεωφόρο

Οργή στο Ηράκλειο για το επεισόδιο που σημειώθηκε μπροστά στα μάτια ενός μικρού παιδιού. Ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του και χαστούκισε τη γυναίκα που βρισκόταν μπροστά…

Στο αστυνομικό τμήμα προσέφυγε μια 40χρονη γυναίκα για να καταγγείλει έναν άνδρα που τη χαστούκισε. Το περιστατικό έγινε χθες το μεσημέρι (02-09-2021) μπροστά στο παιδί της καταγγέλλουσας, η οποία δέχτηκε το χαστούκι επειδή καθυστερούσε στο παρκάρισμα, σύμφωνα με την ίδια.

Η 40χρονη βρισκόταν με το αυτοκίνητό της σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου. Σύμφωνα με το creta24.gr, προσπαθούσε να παρκάρει και καθυστερούσε όταν ο οδηγός του οχήματος που βρισκόταν πίσω της άρχισε να της κορνάρει.

Ακολούθησε ένας σύντομος διάλογος και σύμφωνα με την καταγγελία, ο οδηγός του οχήματος βρέθηκε ξαφνικά μπροστά της και τη χτύπησε. Η γυναίκα κράτησε την πινακίδα του οχήματός του και υπέβαλε μήνυση.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τους συγγενείς της γυναίκας να ζητούν τη σύλληψη και την παραδειγματική του τιμωρία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By