Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Ηρακλής τζούντο: Σκουλήκια στο Ωραιόκαστρο, που το παίζετε χριστιανοί

Η ανακοίνωση της ομάδας τζούντο του Ηρακλή για όσα συμβαίνουν στο Ωραιόκαστρο.

ira_judo_sample_02

Το τμήμα Judo του Ηρακλή, εξέδωσε ανακοίνωση, σήμερα το μεσημέρι, με αφορμή την απόφαση των γονέων να μην δεχτούν προσφυγόπουλα στο Ωραιόκαστρο.

Τους αποκαλεί βρωμερά σκουλήκια που το παίζουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ενώ τονίζει πως θα διδάξουν στα προσφυγόπουλα το άθλημα, τιμώντας έτσι την μνήμη των προγόνων μας και την μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Η ανακοίνωση

ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ 

“Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα”. 

Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922 

“Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων. Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους”. 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ 

Θεσσαλονίκη 14-9-2016 

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε. Είσαι εσύ Έλληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη. Ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη. 

Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. 

Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του, να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας. 

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας, την Μνήμη του Παύλου Φύσσα που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια .

(Visited 1 times, 1 visits today)
By