Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τι ακριβώς έκανε ο Αγγελόπουλος και τον έδιωξαν οι Μαχητές

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν μέλος της ομάδας των Μαχητών, ωστόσο, βρέθηκε σε εκείνη των Διάσημωναπό το πρώτο κιόλας επεισόδιο μετά από ψηφοφορία, ενώ κατά καιρούς Μαχητές που έχουν αποχωρήσει έχουν δηλώσει πως κάτι συνέβη στο ξενοδοχείο και τους ώθησε να τον ψηφίσουν.

«Οι περισσότεροι το αισθανθήκαμε, εκτός από τον Τσανγκ και την Ελένη. Η Ελένη συνήθισε να βγαίνει έξω από το ξενοδοχείο και να καπνίζει με τον Αγγελόπουλο, οπότε τον γνώρισε καλύτερα και έλεγα και δυο κουβέντες παραπάνω», αναφέρει, στο Down Town, η Ειρήνη Κολιδά.

Μάλιστα, δεν διστάζει να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη με τον Γιώργο πριν αρχίσει το Survivor: «βλέπαμε ένα παιδί το οποίο δεν συμμετείχε όταν παίζαμε ομαδικά παιχνίδια όπως UNO ή Όνομα-Ζώο-Πράγμα. Ήταν απομονωμένος και μας είχε προβληματίσει. Όταν βγήκαμε από το ξενοδοχείο για να κάνουμε γυρίσματα για την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο ήθελε να βγαίνει μπροστά στις κάμερες και να κάνει τα δικά του. Push ups, έλξεις, γκριμάτσες κλπ Ήθελε να δείχνει πιο δυνατός και μας είχε σοκάρει όλους αυτό που έκανε. Οπότε σκεφτόμασταν “αν αυτός είναι έτσι τώρα, όταν μπούμε μέσα τι θα κάνει;”. Ήταν πολύ έντονο, δεν ήταν απλό».

«Μου έγραψαν στα social media ότι τα γυρνάω για τον Ντάνο γιατί ξέρω ότι είναι ο Ντανούλης του κόσμου, αλλά αυτό δεν με απασχολεί. Ο Ντάνος, λοιπόν, ήταν ένα παιδί που γνωρίσαμε τρεις μέρες. Σε αυτές τις τρεις μέρες μάς φάνηκε και η συμπεριφορά της Ελένης κάπως περίεργη. Η Ελένη ήταν μετρημένη, μαζεμένη, μουρμούρα, δεν έπαιζε μαζί μας, όμως, η σχέση μας τελικά εξελίχθηκε τόσο καλά που θα ήθελα και να της βαφτίσω και το δεύτερο παιδί αν ποτέ κάνει. Αν λοιπόν έμενε και ο Ντάνος σε εμάς, ή θα συνεχιζόταν αυτό το χάλι που θεωρητικά είδαμε, ή μπορεί και να τον συμπαθούσα», καταλήγει.

By