Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

Εισαγγελέας: «Θολά» τα στοιχεία Χαϊκάλη

Παρά την έρευνα που έγινε η καταγγελία δεν στοιχειοθετήθηκε

xaikalisA

«Θολά» χαρακτηρίζονται τα στοιχεία που προσκόμισε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον Εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος έχει αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση χρηματισμού βουλευτών, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης, για την υπόθεση χρηματισμού του.

Σύμφωνα με πηγές της Εισαγγελίας ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αρνήθηκε, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Εισαγγελέα, να κατονομάσει τον άνθρωπο που προσπάθησε να τον εξαγοράσει, ενώ ούτε από τα στοιχεία που προσκόμισε προκύπτει η ταυτότητα του ανθρώπου, καθώς ακούγεται μόνον μια ανδρική, μη αναγνωρίσιμη, φωνή.

Η κινητοποίηση της Εισαγγελίας ήταν άμεση, ο κ. Παναγιωτόπουλος ερεύνησε το υλικό που του παραδόθηκε αλλά δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την καταγγελία.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στον Εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης οι συζητήσεις μεταξύ του ιδίου και του προσώπου που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει έγιναν σε τρία διαδοχικά ραντεβού, στις 5 και στις 6 Δεκεμβρίου και το τελευταίο στις 13 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Χαϊκάλη, το πρόσωπο που τον προσέγγισε επικαλείτο ονόματα τρίτων πολιτικών για να τον πείσει.

Σε κάθε περίπτωση από την Εισαγγελία τονίζεται ότι παρά την έρευνα που έγινε η καταγγελία Χαϊκάλη δεν στοιχειοθετήθηκε.

By