Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ισχυρή παρουσία της BSB στο Μιλάνο

Η BSB συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μιλάνο και στο εμπορικό κέντρο ANNEX LA RINASCENTE, το οποίο φιλοξενεί πάνω από 300 διεθνή brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας, των αξεσουάρ, των υποδημάτων, των καλλυντικών, των κοσμημάτων και των gadgets.

Σηματοδοτώντας την δυναμική πορεία και εξέλιξη του brand αλλά και την αποδοχή του από τις Ευρωπαϊκές μητροπόλεις της μόδας, η BSB «κατέκτησε» δικαίως μια ξεχωριστή θέση στην κεντρική εξωτερική βιτρίνα του εμπορικού κέντρου LA RINASCENTE. Eπιπλέον, το τμήμα styling του εμπορικού κέντρου επέλεξε και έντυσε τις κούκλες στις κυλιόμενες σκάλες που οδηγούν στον 1ο όροφο -fashion section- αποκλειστικά με ρούχα BSB!

Η βιτρίνα της BSB εκφράζει μια μινιμαλιστική εκδοχή της φιλοσοφίας του brand όπου κυριαρχεί το λευκό και οι ξεκάθαρες αρχιτεκτονικές γεωμετρίες οι οποίες τονίζονται από εμπνευσμένους κρυφούς φωτισμούς και αναδεικνύουν με επιτυχία την ξεχωριστή urban συλλογή για την σεζόν S/S 2017.

Η Ιταλία αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά για την περεταίρω ανάπτυξη της BSB στην Ευρώπη όπου μέχρι σήμερα, μόλις δύο σεζόν από το λανσάρισμα του brand, έχει παρουσία ήδη σε 100 καταστήματα.

By