Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Ιταλία: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του σεισμού

Θλίψη. Αλλά και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

ImageHandler.ashxΤο πρώτο σημάδι του πένθους στο Βελιγράδι, με τήρηση ενός λεπτού σιγή πριν από την συνάντηση του Ερυθρού Αστέρα – Σασουόλο, στο Europa League

Θλίψη. Αλλά και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης. Ο κόσμος του ιταλικού αθλητισμού κινητοποιείται για να δείξει την συμπαράστασή του προς τις οικογένειες των θυμάτων του σεισμού που έπληξε την κεντρική Ιταλία.

«Σε αυτή τη στιγμή του πόνου, ο αθλητισμός σφίγγει με αλληλεγγύη γύρω από τους πληγέντες πληθυσμούς: είμαστε τώρα, και θα είμαστε αύριο, πάντα στο πλευρό σας», είπε ο πρόεδρος της CONI (ιταλική Ολυμπιακή επιτροπή) Τζοβάνι Μαλαγκό, ανακοινώνοντας «ενός λεπτού σιγή για όλες τις εκδηλώσεις του αθλητισμού στην Ιταλία. Έτσι, μετά από απόφαση του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, στα επόμενο ματς θα «τηρηθεί ενός λεπτού σιγή» και «οι εθνικές ομάδες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια». Το πρώτο σημάδι του πένθους, απόψε το βράδυ στο Βελιγράδι, με τήρηση ενός λεπτού σιγή πριν από την συνάντηση του Ερυθρού Αστέρα με την Σασουόλο, στο Europa League.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By