Τρίτη, 18 Μαΐου, 2021

Jennifer Lopez- Alex Rodriguez: Φωτογραφίζονται μαζί και αποκαλύπτουν τον μεγάλο τους έρωτα

Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό Vanity Fair και οι δυο ερωτευμένοι μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά και για την πρώτη γνωριμία τους

Η Jennifer Lopez είναι ερωτευμένη και με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση παρουσιάζει «επίσημα» στο κοινό, τον σύντροφό της Alex Rodriguez.  Η φωτογράφιση έγινε για το περιοδικό Vanity Fair και οι δυο ερωτευμένοι μίλησαν πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση τους αλλά και για τη γνωριμία τους.

Η Jlo αποκάλυψε το πρώτο ραντεβού τους, το οποίο έγινε πέρυσι τον χειμώνα. «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου «Shades of Blue», οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, «Η Jennifer είμαι». Και εκείνος μου απάντησε, «Δείχνεις πολύ όμορφη»», αφηγείται η τραγουδίστρια.

Λίγες ημέρες αργότερα ο Rodriguez της τηλεφώνησε για να βγουν για φαγητό. Η Lopez του εκμυστηρεύτηκε πως είχαν γνωριστεί ξανά πριν 12 χρόνια, στη διάρκεια ενός αγώνα κι όταν ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Mark Antony. «Του λέω, «εντάξει δεν πειράζει αν δεν το θυμάσαι», κι αυτός μου απάντησε, «Στάδιο Shea, στη διάρκεια του αγώνα με τους New York Mets»», λέει η ίδια.

«Καθόταν απέναντί μου με το λευκό του πουκάμισο, αρρενωπός και γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά ταυτόχρονα πολύ ομιλητικός. Μάλλον περίμενε να είμαι κι εγώ έτσι, αλλά καμία σχέση. Εγώ απλώς ακούω. Μιλούσε για σχέδιά του, το πώς σταμάτησε το μπέιζμπολ, πως φανταζόταν τον εαυτό του να παντρεύεται ξανά, πράγματα τέλος πάντων για τα οποία δεν μιλάς στο πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρω βασικά αν νόμιζε πως ήταν ραντεβού. Εγώ έτσι πίστευα. Μετά κατάλαβα πως ήταν πολύ αγχωμένος γιατί με ρώτησε αν θέλω ποτό. Του είπα πως δεν πίνω και με ρώτησε αν με πειράζει να πιει αυτός. Είχε τόση νευρικότητα κι αυτό ήταν πολύ γλυκό», προσθέτει η Lopez.

Ο Rodriguez λέει πως από εκείνο το βράδυ θυμάται την Lopez να του λέει τρεις με τέσσερις φορές ότι είναι ελεύθερη. «Έπρεπε να οργανώσω λίγο τις σκέψεις μου. Πήγα στην τουαλέτα και εκεί αποφάσισα να της στείλω μήνυμα στο κινητό», λέει ο Rodriguez με την Lopez να συμπληρώνει: «Οπότε εγώ καθόμουν εκεί στο τραπέζι και ξαφνικά έρχεται μήνυμα. Μου έγραφε: «Δείχνεις τόσο σέξι»». «Μετά όμως άρχισε να χτυπά ο συναγερμός και έπρεπε να φύγουμε κακήν κακώς από το μαγαζί», λένε και οι δυο γελώντας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By