Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Kωνσταντινόπουλος: Όσοι έβαζαν θέματα ασυμβίμβαστου, έπεσαν στην λούμπα!

Στο θέμα του ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

konstantinopouos650_130314

Στο θέμα του ασυμβίβαστου μεταξύ βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον Βήμα fm.

«Όπως ξέρετε πριν δυο μήνες, παρουσία τόσο του Προέδρου όσο και του Γραμματέα, όταν ήταν στα πάνω της η Κίνηση με τους 58 και η μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και είχα πει, παρ” όλο- και το λέω και τώρα- που πολλοί από τους 58 πρότειναν εμένα να είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο, είχα πει ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί από κανέναν, είπα τότε, τόσο για τη Φώφη Γεννηματά όσο και για τον Νίκο Ανδρουλάκη, ή αν θέλουν εμένα, κι άλλα στελέχη, το Θάνο Μωραΐτη…» σημείωσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι τελικά δεν κατέβηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά , ο εκπρόσωπος Τύπου του  ΠΑΣΟΚ,  ανέφερε ότι είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να παραιτηθεί από βουλευτής. «Μου ζήτησε να παραμείνω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και είχα ηθική υποχρέωση να το σεβαστώ όπως το σεβάστηκα» είπε.

Σε ερώτηση αν αυτό το σκεπτικό επικράτησε και για άλλα στελέχη του κόμματος, απάντησε ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη. «Τώρα με το ασυμβίβαστο είναι μια άλλη κουβέντα. Αυτοί όπως καταλαβαίνετε που έβαζαν θέματα ασυμβιβάστου, έπεσαν στη λούμπα που είχαν φτιάξει για κάποιους άλλους» παραπέμποντας σε παλιότερες δηλώσεις του σχετικά με τα πρόσωπα που είχαν θέσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

By