Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

K for Kiku presents Prestige the band

Tο K for Kiku στο Ψυχικό υποδέχεται τους Prestige

Το K for Kiku στο Ψυχικό σας προσκαλεί την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου σε ένα δυνατό live πάρτι με τους Prestige! Το αγαπημένο boy band έρχεται να ταράξει το βράδυ της Παρασκευής με pop, funky, electro ήχους και non stop dance διάθεση.

Αυτή την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου σας περιμένουμε για ένα μικρό μουσικό flashback με τις μεγαλύτερες επιτυχίες DISCO των 80’s και 90’s! Οι ήχοι των δύο δεκαετιών μπλέκονται δημιουργικά, θυμίζοντας τις μίξεις της Nikkei κουζίνας!

Οι πόρτες ανοίγουν στις εννιά ακριβώς και οι Prestige δίνουν τον ρυθμό για μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό με άρωμα 80’s και 90’s!

Παλιές και αγαπημένες επιτυχίες πειραγμένες από τους Prestige αλλά και σύγχρονα ακούσματα συνθέτουν το ρεπερτόριο της μπάντας. Donna Summer, Michael Jackson, Prince, Beyonce, David Guetta, Jennifer Lopez, Bee Gees, Irene Cara, Doobie Brothers, Lady Gaga, Hozier, Maroon 5, Indeep, Gloria Gaynor, Sia, Katty Perry, KC & the sunshine band, Bruno Mars και πολλοί άλλοι θα συναντηθούν στο K for Kiku σε ένα μοναδικό πάρτι!

Ακολουθήστε τον ρυθμό και ζήστε ένα ανεπανάληπτο πάρτι με κέφι, χορό και μουσική στο K for Kiku στο Ψυχικό!

K for Kiku Ψυχικό

Περικλέους 7, Νέο Ψυχικό

Κρατήσεις: 0030210 6776759

By