Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

Κ.Μητσοτάκης: «Ο Βαρουφάκης έχει καταφέρει να βάλει όλη την Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου»

mitsotakis

«Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει μην έλθουν τα κλιμάκια στην Αθήνα και τους πάρει καμία κάμερα», σχολίασε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για «θέατρο του παραλόγου», τονίζοντας ότι: «Η κυβέρνηση προσπαθεί να αποφύγει μην έλθουν τα κλιμάκια στην Αθήνα και τους πάρει καμία κάμερα, ενώ στην ίδια ώρα στις Βρυξέλλες συνομιλούν με τους ίδιους που συνομιλούσαμε και εμείς. Στο μεταξύ η οικονομία βυθίζεται και θα χαθεί και ο στόχος 1,5% του πλεονάσματος».

«Ο κ. Βαρουφάκης έχει καταφέρει να βάλει όλη την Ευρώπη απέναντι στην Ελλάδα» τόνισε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τον υπουργό Οικονομικών, ενώ για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, ο πρώην υπουργός σχολίασε ότι «δεν κάνει καλό στη χώρα αυτή η ακραία ρητορική και αυτού του είδους η πόλωση».

Χαρακτήρισε δε τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο ως «καλύτερο φίλο της ΑΔΕΔΥ» και διερωτήθηκε αν η μεταρρύθμιση στο δημόσιο θα γίνει με 40.000 μονιμοποιήσεις.

Σχολιάζοντας τα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι «ο κ. Σαμαράς δεσμεύθηκε να αλλάξει πολλά, και ένα από αυτά πρέπει να είναι να υπάρξουν πιο συλλογικές διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων στο κόμμα. Το ζήτημα της αλλαγής αρχηγού, μπαίνει με δύο τρόπους: Η να παραιτηθεί ο ίδιος, ή να το ζητήσει το 1/3 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ή της Πολιτικής Επιτροπής… Έτσι λειτουργούν τα σοβαρά κόμματα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By