Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

Και προσωπική επίθεση Τσίπρα σε Μαρινάκη – Κουβέντα για Καλογρίτσα

«Η προπαγάνδα και τα fake news πεισμώνουν τους πολίτες και δίνουν την απάντηση τους . Η ελίτ θέλει να συνεχίσει τη λεηλασία της χώρας.

Την απάντηση όμως για το ποιος θα κυβερνά τον τόπο θα την δώσει ο λαός και όχι οι προπαγανδιστές των ΜΜΕ της ολιγαρχίας» είπε απόψε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση του «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» στην Καλαμάτα στο Κλειστό Γυμναστήριο Παραλίας, ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε ουσιαστικά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου λέγοντας ότι τώρα την απάντηση θα την δώσει ο λαός.

«Σ​την Καλαμάτα απόψε​, στην Πελοπόννησο και όλη την Ελλάδα, βγαίνει στο προσκήνιο ​έ​να πλατύ λαϊκό ρεύμα​.​ Βάζει ανάχωμα στην άνοδο της ακροδεξιάς και στην επιστροφή ​εκείνων που χρεοκόπησαν τη χώρα» υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για θράσος των αντιπάλων του ΣΥΡΙΖΑ καθώς το μόνο που επιθυμούν είναι να γυρίσουν την Ελλάδα στον εφιάλτη των μνημονίων. Τα αποτελέσματα της μεγάλης πολιτικής που έγινε το 2015 έχουν αρχίσει και γίνονται ορατά είπε ο πρωθυπουργός.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By