Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Καϊλή: Οργισμένη διάψευση των «σεναρίων» αποχώρησης από το Κίνημα Αλλαγής και… προσχώρησης στη ΝΔ

«Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις» υπογράμμισε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η Εύα Καϊλή

Την ενόχληση της Εύας Καϊλή προκάλεσαν δημοσιεύματα ιστοσελίδων σύμφωνα με τα οποία έχει αποφασίσει να μη διεκδικήσει τον δήμο της Θεσσαλονίκης, να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής και να προσχωρήσει στη ΝΔ!

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ευρωβουλευτής της Ελιάς τόνισε:

«Έδωσα τις πιο κρίσιμες μάχες σε Εθνικές εκλογές, παρότι μου αφαιρέθηκε η έδρα 2 φορές. Στα πιο δύσκολα μαζί με λίγους συντρόφους μου μείναμε να υπερασπιζόμαστε την προσφορά του Πασοκ, όταν άλλοι μας εγκατέλειπαν.

Κανείς δεν μου απέκλεισε το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφια με σταυρό εκεί που επιτρέπεται απο το καταστατικό. Στο παρελθόν ήταν κομματικός διορισμός για εκλεκτούς, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όχι όμως πια. Τίποτα δεν μου χαρίστηκε ούτε ήταν βόλεμα, είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε εκλεγμένου να κρίνεται το έργο του από τους πολίτες, εκτός αν συντρέχει ηθικός λόγος αποκλεισμού.

Με απορία διαβάζω λοιπόν δημοσιεύματα, που επιχειρούν να με αποκλείσουν από την παράταξη μου ή να προκαταλάβουν τις αποφάσεις μου και να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Δεν είναι πάντως ούτε η πρώτη φορά ούτε φαντάζομαι θα είναι η τελευταία».

«Η Εύα Καίλή δεν έχει κανέναν λόγο να αποχωρήσει από το Κίνημα Αλλαγής, αναμένουμε να ανακοινώσει την απόφασή της για τον δήμο Θεσσαλονίκης» σχολίασαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σήμερα παρέθεσε εορταστικό γεύμα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ. «Από εσάς το ακούω» απάντησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγές της Πειραιώς σχολιάζοντας το γεγονός ότι η «είδηση» είδε το φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη ανέφεραν ότι «πρόκειται για σενάρια επιστημονικής φαντασίας του καταδικασμένου- και με τη βούλα της Δικαιούνης- συκοφάντη».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By