Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Καιρός – Αρναούτογλου: Ζέστη και την Παρασκευή – Πτώση της θερμοκρασίας από την ερχόμενη εβδομάδα

Αυξημένη υγρασία σε ολόκληρη τη χώρα, ομίχλες και ζέστη την Παρασκευή, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από τον έμπειρο μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή, η μέρα θα ξεκινήσει στα δυτικά, κεντρικά και νότια με ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία. Στα ανατολικά ηπειρωτικά, στη Θεσσαλία αλλά και την ανατολική Στερεά, περιοχές της Μακεδονίας και σε νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ομίχλες.

Καθώς θα βαδίζουμε προς το απόγευμα, οι ομίχλες στις περισσότερες περιοχές θα δώσουν τη θέση τους στην ηλιοφάνεια ενώ τοπικές συννεφιές θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά.

Στην Αττική, νωρίς το πρωί η υγρασία θα είναι πάρα πολύ αυξημένη με αποτέλεσμα να υπάρξουν ομίχλες ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, δεν αλλάζει το σκηνικό καθώς και εκεί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες οι οποίες θα δώσουν τη θέση τους σε μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου.

Από βδομάδα και συγκεκριμένα από την Τρίτη, ψυχρή μάζα η οποία θα βρίσκεται στα βαλκάνια θα κινηθεί νοτιότερα κι έτσι από το απόγευμα θα ψυχράνει ο καιρός από τη Στερεά και βορειότερα.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By