Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Καιρός: Στα «λευκά» και η Φθιώτιδα – Πού σημειώνονται προβλήματα

Με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια ξύπνησαν οι κάτοικοι των ορεινών περιοχών στην Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα. Χωρίς, ωστόσο, να έχουν σημειωθεί προβλήματα στους δρόμους.

Σε περιοχές όπως ο Άγιος Γεώργιος και ο Τυμφρηστός στη Φθιώτιδα, σύμφωνα με το LamiaReport, το «άσπρισε» και δίπλα στο δρόμο.

Στη «Ράχη» βγήκε στον δρόμο και το μηχάνημα της Περιφέρειας, χωρίς όμως να έχει δημιουργηθεί μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα στο οδικό δίκτυο. Αραιή χιονόπτωση σημειώθηκε και στο «16» στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού, με το κρύο να είναι τσουχτερό, ενώ η «παγωμένη» πρωινή υγρασία έφτασε μέχρι τα βόρεια προάστια της Λαμίας σαν πολύ μικρές νιφάδες χιονιού.

Πολικές θερμοκρασίες στη Φτερόλακκα στον Παρνασσό με το θερμόμετρο να πέφτει το πρωί στους -11ο! -3 βαθμούς έδειξε το θερμόμετρο στο Καρπενήσι, -2 στην Αράχωβα, ενώ στο Παλαιοχώρι Φθιώτιδας είχε 1 βαθμό.

Από το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά, στα ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές της Θεσσαλίας με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By