Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023

Κακλαμάνης: «Το γεγονός ότι απειλήθηκε πολιτικός είναι τεράστιο θέμα»

Την άμεση αντίδραση του βουλευτή της Ν.Δ. προκάλεσε η καταγγελία του Α.Μητρόπουλου

kaklamanis 2

«Πρέπει αύριο κιόλας να φέρει και να καταθέσει ο κ. Νικολούδης στη Βουλή τη λίστα για την οποία μίλησε ο κ. Μητρόπουλος», είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. και αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με αφορμή την καταγγελία που έκανε ο κ. Αλέξης Μητρόπουλος.

Και πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης: «Και το λέω αυτό διότι απαντώντας ο κ. Νικολούδης λίγο πριν κλείσει η Βουλή για το Πάσχα σε ερώτηση βουλευτή, όχι για τη λίστα Νικολούδη, αλλά για τη λίστα Λαγκάρντ στην ουσία είπε ότι έλεγε και η προηγούμενη κυβέρνηση. Ότι οι Ελβετοί δεν συνεργάζονται, θεωρούν τη λίστα πλαστή γιατί έχει υποκλαπεί και είναι πολύ δύσκολο να εισπραχθεί ή να βρεθεί το οτιδήποτε, ενώ είχε πει στις προγραμματικές δηλώσεις ότι από τη λίστα Λαγκάρντ μέχρι τον Ιούνιο θα εισπράξει 2,5 δισ.».

Συνέχισε δε λέγοντας ο αντιπρόεδρος της Βουλής: «Πρέπει αύριο κιόλας και ο Τσίπρας και ο κ. Νικολούδης, εγώ έχω μείνει ενεός με την επίθεση που είπε ο κ. Μητρόπουλος και είπε ότι πήγε στον εισαγγελέα προφανώς όχι της υπηρεσίας και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Αυτό είναι άλλο τεράστιο θέμα. Όχι επειδή χτυπήθηκε ή απειλήθηκε ένας πολιτικός και πολίτης απλός να ήταν που να είχε κάνει αυτό το πράγμα.


VIDEO – ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ από realmedialive

(Visited 1 times, 1 visits today)
By