Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Κακοκαιρία «Αθηνά» – Κορινθία: Έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ και προβλήματα στους δρόμους

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Αθηνά» από την Κορινθία έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έχουν δημιουργήσει προβλήματα στους δρόμους μετά από πτώσεις δέντρων, ενώ σημειώθηκε και έκρηξη σε μετασχηματιστή της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής (10/10) η κακοκαιρία «Αθηνά», όπως μεταδίδει το korinthostv.gr, προκάλεσε την πτώση δέντρων στο Χιλιομόδι, Σπαθοβούνι και Κουταλά Κορινθίας, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις για κοπές δέντρων.

Μάλιστα, ο δρόμος Χιλιομόδι – Κουταλά έμεινε κλειστός λόγω πτώσης δέντρου και στο σημείο – σύμφωνα με το korinthostv.gr – έσπευσαν άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος και ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπίτζιος.

Επίσης, στην ίδια περιοχή, στο Χιλιομόδι, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ σημειώθηκε έκρηξη μετασχηματιστή της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα τα καλώδια έχουν πέσει στο οδόστρωμα και να υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς. Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα της Π/Υ Κορίνθου καθώς και η εθελοντική ομάδα Χιλιομοδίου «SOSTE TO».

Με πληροφορίες από korinthostv.gr

(Visited 1 times, 1 visits today)
By