Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Κακοκαιρία στην Αττική: Κατέρρευσε στέγη κτηρίου στο Μεταξουργείο

Η στέγη ενός κτηρίου στο Μεταξουργείο κατέρρευσε μετά την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Πρόκειται για εγκαταλελειμμένο κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μυλλέρου, ενώ από την κατάρρευση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί πολιτών.

Η οδός Μυλλέρου από το ύψος της οδού Αγησιλάου μέχρι την Πειραιώς έχει κλείσει, ενώ προβλήματα έχουν προκληθεί και σε άλλους δρόμους της Αττικής λόγω συσσώρευσης υδάτων.

https://cdn.cnngreece.gr/media/news/2020/12/14/246791/photos/snapshot/metaxourgeio-2.jpgPHOTO 1 / 4
Από τη νύχτα έως τώρα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 23 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων και 13 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Οι δρόμοι που έχουν κλείσει είναι:

-Η λεωφόρος Βραυρώνος, στο 3ο χιλιόμετρο, στη θέση Βρύση Μαρκοπούλου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας
-Η οδός Αρίωνος στη Ραφήνα
-Ο παράδρομος της λεωφόρου Βουλιαγμένης στο ύψος του παλαιού αεροδρομίου


Στην Αττική έπεσαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 9 το πρωί σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo.gr

Συγκεκριμένα τα μεγαλύτερα ύψη βροχόπτωσης έπεσαν σε Μαλακάσα (118 χιλιοστά), Ιπποκράτειο Πολιτεία (87), την πόλη της Χίου (71) και τη Σκιάθο (68).

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της ημέρας θα συνεχιστούν με φθίνουσα ένταση, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα αρχίσουν να περιορίζονται στις Σποράδες και κυρίως στην Εύβοια και την Κρήτη, όπου θα επιμείνουν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Τρίτης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By