Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Καλαμάτα: Ηλικιωμένη πελάτισσα έβαλε χέρι στις εισπράξεις του ταξί!

Ούτε που θα περνούσε ποτέ από το μυαλό ενός οδηγού ταξί στην Καλαμάτα ότι η ηλικιωμένη πελάτισσα που μετέφερε ήταν μια επιτήδεια «μακρυχέρα», η οποία έβαλε χέρι στις εισπράξεις του όσο εκείνος είχε βγει από το όχημα για να βγάλει από το πορτ μπαγκάζ τις αποσκευές της!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, η φαινομενικά καλοσυνάτη γριούλα έβαλε στην τσέπη 360 ευρώ, πήρε τα πράγματά της και έγινε… λαγός, πριν αντιληφθεί την κλοπή ο ταξιτζής.

Το περιστατικό συνέβη στις 26 Φεβρουαρίου και ο επαγγελματίας το κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν μετά από έρευνα να ταυτοποιήσουν ως δράστιδα μια 68χρονη Ελληνίδα.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Σε ένα κατάστημα περιοχής της Λαμίας μπήκε το μεσημέρι της τετάρτης ένα ζευγάρι Ελλήνων, που εκμεταλλεύτηκαν την απασχόληση του ιδιοκτήτη για να βάλουν στην τσέπη κινητό κινητό τηλέφωνο.

Οι δράστες διέφυγαν, αλλά το ίδιο βράδυ η γυναίκα συνελήφθη στη Λαμία από αστυνομικούς της Ασφαλείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για κλοπή, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο συνεργός της με την ίδια κατηγορία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By