Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023

Κάλυμνος: Αλισβερίσι ναρκωτικών μεταξύ νεαρών

Στοχευμένο έλεγχο σε έναν 29χρονο Έλληνα έκαναν στην Κάλυμνο οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών και βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,1 γραμμαρίων που είχε μόλις αγοράσει.

Ο νεαρός αποκάλυψε ότι αγόρασε τα ναρκωτικά από έναν 26χρονο με τον οποίο είχε συναντηθεί νωρίτερα κι έτσι ακολούθησε έρευνα σε δύο σπίτια που χρησιμοποιούσε ο προμηθευτής, σε ένα από τα οποία συνελήφθη.

Συνολικά, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 42,9 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και ένας θρυμματιστής κάνναβης, ενώ κατασχέθηκαν και 840 ευρώ. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, διάθεση και αγορά ναρκωτικών.

Σύλληψη για ναρκωτικά και στο Πήλιο:

Με χειροπέδες βρέθηκε ένας άνδρας που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Νοτίου Πηλίου σε περιοχή της Μαγνησίας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 120 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By